Luister
muziek
18 april 2024 - 16:00
Deel dit artikel:

Lichtstad Revue presenteert: "De Platinum Express" in 't Perron

HEEZE - Op 21 april 2024 brengt Lichtstad Revue zijn sprankelende show "De Platinum Express" naar het podium van 't Perron in Heeze. Na een aantal succesvolle optredens in het Parktheater, de Kattendans en Het Klooster van Nuenen, keert Lichtstad Revue na enkele jaren afwezigheid weer terug naar het theaterlandschap.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De voorstelling, die begint om 14.30 uur, neemt het publiek mee op een reis naar verschillende landen, waarbij de winnaars van een loterij de hoofdrolspelers zijn. Gedurende de reis worden de toeschouwers getrakteerd op prachtige zang- en dansnummers die passen bij de avonturen van de reizigers. De luchtige verhaallijn wordt op humoristische wijze ingevuld door de cast.

Zoals gebruikelijk bij Lichtstad Revue, zijn de kostuums prachtig, het licht betoverend en het geluid aangenaam. Kortom, een voorstelling die je niet mag missen!

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Dorpshuis 't Perron aan de Schoolstraat 48 in Heeze, online via de website van 't Perron, of telefonisch te reserveren via (040) 226 4252. Mis deze bijzondere ervaring niet en zorg dat je erbij bent!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug