Luister
muziek
25 Juni 2024 15:45
Deel dit artikel:

Doe mee en bouw mee aan de 65e Brabantsedag

HEEZE-LEENDE - Wil jij volgend jaar niet alleen kijken naar de Brabantsedag, maar ook actief meebouwen aan dit unieke evenement? Sluit je dan aan bij de Brabantsedag en word onderdeel van deze fantastische club! Van vrijwilligerswerk tot sponsor- of donateursschap, er zijn tal van mogelijkheden om bij te dragen aan de grootste theaterparade van het jaar.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De Brabantsedag in Heeze is een begrip waar je bij wilt horen. Of je nu je creativiteit wilt inzetten als wagenbouwer, als vrijwilliger een handje wilt helpen tijdens het evenement, of als sponsor of donateur de Brabantsedag wilt ondersteunen, jouw bijdrage is van onschatbare waarde.

Sponsor worden
Draag bij aan de Brabantsedag en verbind jouw naam aan dit unieke spektakel. We nemen graag vrijblijvend contact met je op.

Vrijwilliger worden
Wil jij een bijdrage leveren aan een van de meest unieke evenementen van Nederland? Alle hulp is welkom, ongeacht je beschikbare tijd, leeftijd of vaardigheden.

Wagenbouwer worden
Sluit je aan bij een van de 16 wagenbouwersgroepen en help mee aan de creatie van fantastische paradevoorstellingen.

Vriend van de Brabantsedag
Word vriend en draag bij aan de kwaliteit en groei van de Brabantsedag. Als vriend geniet je van exclusieve voordelen, waaronder gegarandeerde (overdekte) tribuneplaatsen tijdens de theaterparade.

Kijk op brabantsedag.nl/vrienden om je aan te melden als vriend van de Brabantsedag en voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan dit unieke evenement.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug