Luister
muziek
26 Mei 2024 17:30
Deel dit artikel:

Geslaagde Bouwmarkt Brabantsedag in Heeze

HEEZE - Op zondag 26 mei gaf de Bouwmarkt een voorproefje van wat de 65ste Brabantsedag in petto heeft. Buiten presenteerden de zestien wagenbouwersgroepen hun ontwerpen voor de grootste theaterparade van het jaar, die zal plaatsvinden op zondag 25 augustus 2024.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

De Bouwmarkt, gehouden bij Terras Loef de heer van Hees aan de Kapelstraat, was een groot succes. Bezoekers konden genieten van de creativiteit en passie van de wagenbouwers, die hun ontwerpen onthulden onder het genot van een drankje. Het thema van dit jaar, Dichterbij Brabant, bracht zowel Brabantse dichters en gedichten als het typisch Brabantse gevoel tot leven in de ontwerpen.

De Bouwmarkt markeerde de officiële start van het wagenbouwseizoen, dat op 1 juni begint in de imposante blauwe tenten en andere bouwplaatsen in Heeze. De sfeer was uitgelaten en de opkomst groot, wat een veelbelovende voorbode is voor de theaterparade in augustus.

Noteer vast in je agenda: de 65ste Brabantsedag vindt plaats op zondag 25 augustus 2024 en belooft een spectaculaire viering van Brabantse cultuur en creativiteit te worden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug