Luister
muziek
07 Juni 2024 07:00
Deel dit artikel:

Zeven uitdagende spellen op Spijkerspelen 2024

HEEZE - Op de meeste bouwplaatsen is afgelopen weekend al hard gewerkt om de bouwtenten op te bouwen en de bouwplaatsen in te richten. Het wagenbouwersseizoen is dus van start gegaan.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Traditiegetrouw organiseert Stichting vrienden van de Wagenbouwers i.s.m. een Heezer vereniging en de winnende wagenbouwersgroep van het voorgaande jaar de Spijkerspelen Dit jaar zijn dit KV Eymerick en Ge Wit ‘t Oit Noit Nie.

Gezamenlijk trappen de wagenbouwers het seizoen af met de Spijkerspelen. Vele honderden wagenbouwers in gekleurde shirts gaan de sportieve strijd met elkaar aan al staat de gezelligheid en teambuilding natuurlijk bovenaan.

Zeven spellen op Spijkerspelen 2024
Dit jaar worden deze gehouden op het veld bij KV Eymerick. Op het menu staan dit jaar zeven uitdagende spellen. De Hindernisbaan, de Aquapiraat Buikschuifbaan, de Wereldbeker, de Puzzelpiramide, een denk spel, Krattenlopen en een heus Volleybalspel. Het belooft weer een geweldige wagenbouwersmiddag te worden en ook jij bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De Spijkerspelen worden gehouden op zondag 9 juni op het veld van KV Eymerick en het evenement zal om 12:30 van start gaan.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug