Luister
muziek
06 Juli 2024 08:00
Deel dit artikel:

Coördinator Brabantsedag ambassadeurs

heeze-leende24
  / Brabantsedag
Advertentie

HEEZE - Draag jij de Brabantsedag een warm hart toe? En kan jij anderen daar ook voor enthousiasmeren? Dan kunnen we jouw hulp erg goed gebruiken.

Je hebt een drukke dag voor de boeg: je mailt met de Commissaris van de Koning in Brabant, stuurt Gerard van Maasakkers een DM en helpt een lid van de Tweede Kamer met het promoten van de Brabantsedag op social media. Dankzij jouw kwaliteiten en hulp kunnen onze Brabantsedag ambassadeurs zich (landelijk) inzetten om de Brabantsedag te promoten.

De Brabantsedag heeft een mooie lijst aan ambassadeurs die het evenement een warm hart toedragen. Ze bezoeken de Brabantsedag minimaal eens in de 2 jaar en promoten de Brabantsedag door het jaar heen als daar mogelijkheid toe is. Op onze website staat de lijst met ambassadeurs, misschien kan je zelf de lijst nog aanvullen met nieuwe personen. Jij wordt het eerste aanspreekpunt voor de ambassadeurs en kijkt samen met hen hoe ze de Brabantsedag kunnen.

Dus….. als jij
- netjes en correct bent,
- alert en secuur bent,
- actief bent op social media,
- je kunt verplaatsen in de verschillende ambassadeurs,
- en de ambassadeurs kunt helpen om zich voor de Brabantsedag in te zetten,
dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Coördinator Brabantsedag ambassadeurs (dat is nog eens een functietitel!) ben je onderdeel van de werkgroep Marketing & PR. Je taak zal je zo'n 4 uur per maand kosten, waarbij de focus vooral op de zomermaanden ligt.

Wat levert het op?
De Brabantsedag wordt compleet gemaakt door louter vrijwilligers. Teamtrots, voldoening, steeds terugkerende bezoekers en de grote glimlachen op de laatste zondag van augustus zijn ons ‘salaris’. Ben je tijdens die dag zelf ook actief, dan zorgen we natuurlijk voor een hapje en een drankje.

Tevens heb je waarschijnlijk de beste functietitel van alle Brabantsedag vrijwilligers.

Solliciteer!
Is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou of heb je vragen? Neem dan snel contact op met Secretariaat Brabantsedag, (info@brabantsedag.nl of 040 226 3139), en vermeld: vacature Coördinator Brabantsedag ambassadeurs.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug