Luister
muziek
13 Juli 2024 10:45
Deel dit artikel:

Sfeer en tv maken in Paradepraat 6

HEEZE - In deze zesde aflevering van seizoen 2 nemen host Frank Ikink en sidekick Martijn van Bree luisteraars mee in de wereld van sfeer en tv.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Hun twee bijzondere gasten zijn Kim Odijk (toegewijd wagenbouwer bij Hopeloos en voormalig lid van ’t Volkse) en Jordy Graat, ervaren programma- en radiomaker, en presentator van de live-uitzending van de Brabantsedag bij Omroep Brabant. Samen kijken ze naar de sfeer op de bouwplaats.

Jordy Graat geeft bovendien een exclusieve blik achter de schermen van de televisiewereld en legt uit wat er allemaal komt kijken bij het produceren van de live-uitzending van de Brabantsedag.

De nostalgische duik is in het jaar 1985. Wat maakte dat jaar zo speciaal, welke bijzonderheden en memorabele momenten waren er in 1985? Hoe zag het leven er toen uit op de bouwplaatsen en in de media?

De aflevering is vandaag te beluisteren op Spotify onder de naam Paradepraat. Luisteraars die vragen hebben of iets willen toevoegen, kunnen contact opnemen via podcast@brabantsedag.nl.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug