Luister
muziek
28 september 2019 - 07:00
Deel dit artikel:

Brabantsedag zoekt organisatietalent Marketing & PR

HEEZE - De Brabantsedag heeft een vacature open staan. 

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

VACATURE VRIJWILLIGER ORGANISATIETALENT MARKETING & PR

Ter versterking van de actieve werkgroep Marketing & PR is Stichting Brabantsedag op zoek naar een duizendpootvrijwilliger die thuis is in het communicatievak.

Ben jij een echt organisatietalent op het gebied van communicatie? Krijg jij altijd van alles geregeld? Complimenteert iedereen jou vanwege je goede organisatie? Kan je goed de touwtjes in handen en overzicht houden in drukke perioden als je meerdere dingen tegelijk doet? Dan wil Stichting Brabantsedag graag met je kennismaken.

Kennis van de Brabantsedag, Heeze, en natuurlijk van marketing en PR is een pre. Stichting Brabantsedag zoekt een vrijwilliger die enthousiast is over ons mooie belevenement, die van aanpakken weet, en die dingen zelfstandig kan regelen en organiseren.

Ken of ben jij die spin in het web op het gebied van communicatie? En ben jij ook beschikbaar de laatste zondag van augustus?

Aarzel dan niet en neem contact op!

Interesse?
Is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou of heb je vragen? 
Neem dan snel contact op met Secretariaat Brabantsedag, onder vermelding van: vacature organisatietalent Marketing & PR 
E-mail: info@brabantsedag.nl 
Telefoon: 040 226 3139 
Postadres: Stichting Brabantsedag, Postbus 72, 5590 AB Heeze

Andere vacatures
Er zijn bij Stichting Brabantsedag ook nog andere vacatures beschikbaar. Wil jij ook je steentje bijdragen aan één van de uniekste evenementen van ons land? Aan de grootste theaterparade van het jaar? Aan het moois wat Brabantsedag heet? Dat kan, of je nu veel of weinig tijd hebt, jong of oud bent, overdag of ’s avonds kan, sterk of slim bent: alle hulp is welkom! Kijk dan op www.brabantsedag.nl/vacatures

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug