Luister
Live
8 november 2019 - 07:03
Deel dit artikel:

Brabantsedag stickers op Instagram en Snapchat

HEEZE - Dat de Brabantsedag en de 16 wagenbouwersgroepen te vinden zijn op Instagram is geen nieuws. Vooral in de zomermaanden waarin er druk wordt gebouwd op de bouwplaatsen zien we op Instagram en Snapchat foto's voorbijkomen die Brabantsedag gerelateerd zijn. Zeker die laatste zondag van augustus als de theaterparade door de straten van Heeze trekt.

Daarom heeft de Brabantsedag nu diverse stickers gemaakt (gifjes) welke je kunt toevoegen aan je Insta-story en je Snapchat. Je vindt de stickers eenvoudig door te zoeken op 'Brabantsedag'.

Ook voor de 16 wagenbouwersgroepen zijn eigen stickers gemaakt, te vinden onder hun eigen groepnaam of onder de zoekterm 'Brabantsedag'.

heeze-leende24

Harald van Schie, voorzitter van de werkgroep Marketing & PR van de Brabantsedag is enthousiast: 'Het is natuurlijk maar iets kleins, maar we denken dat het leuk is om ook hierin mee te gaan. Onze partner tableaux mediamakers heeft ze vormgegeven en online geplaatst. We zien nu al dat ze wereldwijd al ruim 745.000 keer bekeken zijn. De zoektermen die we ervoor gebruikt hebben zijn erg populair, dus het is ook nog eens erg goed voor onze wereldwijde branding.'

Volg de Brabantsedag ook op Instagram: 

www.instagram.com/brabantsedag
@brabantsedag

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug