Luister
Live
30 juli 2020 - 17:00
Deel dit artikel:

Win Brabantsedag-taarten met ‘vlag en wimpel’!

HEEZE - De traditionele ‘Zwaai de vlag voor de Brabantsedag’-actie gaat dit jaar gewoon door! En als vanouds zijn er lekkere taarten mee te winnen.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Wie in Heeze van maandag 17 augustus tot 28 augustus de Brabantsedag-wimpel met een Brabantse vlag of wagenbouwersvlag uithangt, maakt automatisch en dagelijks kans op een overheerlijke Brabantsedag-taart van bakkerij ‘t Bakkertje.

Het actieteam speurt door heel Heeze naar wapperende vlaggen en wimpels, en zet er elke dag één op de foto. Die winnaar krijgt persoonlijk bericht en komt in de spotlights via de sociale media van de Brabantsedag.

Anne Groenewegen van de Marketing & PR-commissie van de Brabantsedag: “We constateren dat het aanstekelijk werkt. Eerst hangen er één of twee, en opeens is een hele straat weer gevuld met vlaggen en wimpels. Ze zorgen voor een feestelijke sfeer en saamhorigheid in ons dorp. Ook al gaat de parade dit jaar niet door, met deze actie leeft het Brabantsedaggevoel toch weer eind augustus! Dus wat ons betreft: hoe eerder de vlaggen én wimpels aan de gevels hangen, hoe beter.”

Graag tot ziens op zondag 29 augustus 2021bij de 63ste Brabantsedag Heeze.

We kijken ernaar uit!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug