Luister
Live
1 augustus 2020 - 17:00
Deel dit artikel:

Berry Knapen als technische commissie langs LEGObouwers (video)

HEEZE - Enkele weken geleden was de aftrap van de Brabantsedag uit LEGO. Het initiatief van Stichting Vrienden Wagenbouwers haalt veel creativiteit bij de wagenbouwers van de Brabantsedag naar boven. Want hoe moeilijk is het nu om een wagen van weleer na te bouwen in LEGO zonder dat er bouwtekeningen van zijn?

heeze-leende24 / Thijs Verleg • Beeld - HBL Fotografie

Vrijdagavond en zaterdagmorgen ging Stichting Vrienden Wagenbouwers samen met Berry Knapen als technische commissie op pad om een kijkje te nemen op de bouwlocaties. Brabantsedag liefhebber en absurdist Berry Knapen uit Heeze bracht op een ludieke manier een bezoekje aan de wagenbouwers van de Brabantsedag en kwam zeker niet met lege handen. Intertoys Heeze stelde nog eens 1500 blokjes per groep ter beschikking ter aanvulling op de hoeveelheid die zij reeds ontvangen hadden.

Op sommige plaatsen werd al flink gebouwd, op andere plaatsen werd vrijdagavond pas begonnen met het sorteren van de blokjes. Eén ding is zeker, het wordt geweldig! De creaties die we reeds gezien hebben liegen er niet om. Het zijn echte Meesterwerken aan het worden. Met nog vier weken te gaan krijgt de Brabantsedag uit Lego nu écht vorm en verheugen wij ons in ieder geval al op het eindresultaat.

Komende week meer nieuws uit LEGOland!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug