Luister
Live
5 augustus 2020 - 15:21
Deel dit artikel:

SBS 6 Hart van Nederland bezoekt wagenbouwers in LEGO land

HEEZE - Woensdagmorgen bezocht een cameraploeg van SBS 6 van het programma Hart van Nederland enkele wagenbouwersgroepen die werken aan de LEGO-creatie als alternatief op de Brabantsedag parade. Het initiatief van Stichting Vrienden Wagenbouwers krijgt veel (landelijke) media-aandacht waaronder woensdag dus ook van SBS 6.

heeze-leende24 / Thijs Verleg • Beeld - HBL Fotografie

Hart van Nederland
Zij waren onder de indruk van de bouwprestaties van de wagenbouwers en maakten een leuk item over deze alternatieve maar creatieve Brabantsedag. Bekijk het filmpje dat zij maakten woensdagmiddag op SBS 6 om 17.45 uur bij het programma Hart van Nederland en op woensdagavond op SBS 6 om 22.30 uur bij Hart van Nederland.

De komende weken zal er veel meer nieuws naar buiten komen over onze enthousiaste en creatieve wagenbouwers. Zo zal de komende weken de jury bekend gemaakt worden en is er meer (landelijke) media-aandacht voor de Brabantsedag uit LEGO. Volg Stichting Vrienden Wagenbouwers ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes over de Brabantsedag uit LEGO.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug