Luister
Live
8 augustus 2020 - 17:21
Deel dit artikel:

Doe mee met de Brabantsedag Thuisquiz

HEEZE - De theaterparade van de Brabantsedag trekt dit jaar niet door de straten van Heeze. Maar niet getreurd, op zaterdagavond 29 augustus is er een heuse Brabantsedag Thuisquiz waar op afstand de sfeer van voorgaande parades wordt herbeleefd. Doe je ook mee?


heeze-leende24 / Thijs Verleg

Wat is het
De Brabantsedag Thuisquiz is een gezellige speelavond voor iedereen die de Brabantsedag een warm hart toe draagt. Er wordt een avondvullende spelshow gepresenteerd met vragen over ruim 60 jaar Brabantsedag. Gewoon thuis voor de buis. Veel van de vragen worden omlijst met foto en filmbeelden van voorgaande parades. 

AANMELDEN DOE JE HIER

Wanneer
zaterdag 29 augustus 2020
Starttijd 19.30 uur.
Eindtijd quiz 22.30 uur.
Aansluitend afterparty

Voor wie
Wagenbouwers, vrijwilligers, Heezenaren en alle Brabantsedag bezoekers. Je hoeft absoluut geen expert te zijn om deel te nemen aan de quiz. Liefhebber is voldoende. 

Teams
Een team bestaat uit maximaal 6 personen. Je kunt dus zelfs alleen meedoen als je wilt. Bij inschrijven kun je je team koppelen aan een wagenbouwersgroep, zodat je voor die groep meestrijdt. Je kunt meestrijden voor een wagenbouwersgroep (nrs 1 t/m 16) maar er is ook een groep Vrijwilligers (nr 17) en een groep Brabantsedag Bezoekers (nr 18). Je inschrijving bestaat uit het nummer van de groep waarvoor je deelneemt gevolgd door de naam van je team. (Voorbeeld 3Kenners). De punten tellen dan mee voor die specifieke (wagenbouwers)groep en zo strijden de groepen 1 t/m 18 tegen elkaar.

Wat kost deelname
€ 10,- per team van maximaal 6 personen. De opbrengsten van de Thuisquiz worden na aftrek van de productiekosten verdeeld onder de wagenbouwersgroepen. Ook krijgen deelnemers en kijkers tijdens de uitzending de gelegenheid om via Geef.nl een vrijwillige bijdrage over te maken. Ook deze opbrengsten worden verdeeld onder de wagenbouwersgroepen.

Wat kun je winnen
Traditioneel strijden onze wagenbouwersgroepen om eeuwige roem en natuurlijk een bijbehorende beker! De teams zelf strijden per speelronde om leuke Brabantsedag hebbedingetjes en in de eindscore zelfs om exclusieve Brabantsedag VIP-arrangementen.

Deze Thuisquiz wordt gemaakt in samenwerking met Thuisvoordebuis uit Maarheeze.

Stichting Brabantsedag gaat er van uit dat deelnemers eigen verantwoordelijkheid nemen bij het naleven van de geldende RIVM-richtlijnen rond COVID-19.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug