Luister
Live
30 augustus 2020 - 08:20
Deel dit artikel:

Brabantsedag Thuisquiz groot succes

HEEZE - Zaterdagavond genoten ruim 160 deelnemende teams tijdens de Brabantsedag Thuisquiz van vragen over het verleden en heden van de Brabantsedag. Voor welke groep zong Gerard van Maasakkers Hier heur ik thuis in, welke groep had er in dat ene jaar geen live zang, maar wel muziek. Wat plakte de pastoor ooit af op de poster van de Brabantsedag. Er zijn zoveel opvallende en bijzondere momenten van de Brabantsedag aan bod gekomen. De quiz, waarbij de vragen veelal werden ingeleid door bekende Brabantsedagfiguren, werd ook nog ruim 260 keer gestreamd (waarbij de teams dus niet deelnamen aan de prijzenregen).


heeze-leende24 / Thijs Verleg • Beeld - Brabantsedag

Deelnemer Judith van der Velden vertelt enthousiast: 'Wat een prachtige quiz door de stichting, genoten! Samen met leden van De Rijten, De Lambrekvrienden, Haisjô en VK Hopeloos! Dat is waar de Brabantsedag om draait, verbroedering! Op naar volgend jaar! Brabantsedag 2021 here we come!

Team VKVG ging er met de teamwinst vandoor. De punten van alle teams zijn opgeteld en dat heeft geleid tot de groepswinnaar Ge Wit ’t Oit Noit Nie.

KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIG UITSLAG

Zondagavond 30 augustus is er nog de prijsuitreiking van de Brabantsedag uit LEGO welke je vanaf 18.00 uur via een LIVE stream bij Heeze-Leende24 kunt volgen. Zaterdag zijn alle wagens ingeleverd en de creaties zijn verbluffend!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug