Luister
Live
12 maart 2021 - 15:57
Deel dit artikel:

Brabantsedag met een positieve blik vooruit: ''op naar eind augustus!''

HEEZE - De stichting Brabantsedag blikt positief vooruit. ''Met een voorspoedig verloop van de vaccinatieplanning en nieuwe mogelijkheden tot zelftesten gaan we op weg naar een zomerperiode met grotere kansen op het oude normaal. Voor de Stichting Brabantsedag alle reden om vol gas te geven op de voorbereidingen van de Theaterparade op 29 augustus 2021.

Inmiddels is met alle wagenbouwersgroepen de stand van zaken afgestemd wat betreft onderwerp, ontwerp en ideeën voor hun presentaties rond het thema ‘Met Verve’. De motivatie en inspiratie bij de ontwerpteams is weer groot. De geplande ideeënpresentaties worden doorgeschoven naar een datum in april maar de overige activiteiten in de jaarplanning blijven ongewijzigd. De bouwperiode start dus op 1 juni en mochten dan nog specifieke richtlijnen van kracht zijn, dan stemmen we de aanpak tijdig af met alle wagenbouwersgroepen'', aldus de Stichting.

Helaas heeft ook de Stichting Brabantsedag natuurlijk geen glazen bol en blijft dat omstandigheden zich toch anders kunnen ontwikkelen. In dat geval neemt de Stichting Brabantsedag uiterlijk 15 mei een definitief besluit of de organisatie van de Parade en daarmee de 63ste Brabantsedag in 2021 door kan gaan. Stichting Brabantsedag gaat enthousiast en met vertrouwen op weg naar de 63e Brabantsedag in 2021.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug