Luister
Live
21 mei 2021 - 16:00
Deel dit artikel:

Brabantsedag lanceert spaaractie Paradeplaatjes

HEEZE – Brabantsedag-liefhebbers kunnen deze zomer bij hun favoriete Heezerse ondernemers sparen voor een uniek verzamelalbum vol Brabantsedag-plakplaatjes van voorgaande edities. Met het sparen van alle 250 plaatjes hoopt de organisatie vele verwonderende herinneringen aan de Brabantsedag boven te halen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Vanaf 19 juli krijgt het winkelend publiek in Heeze bij elke 10 euro aan bestedingen een setje van 4 Paradeplaatjes. Het album waar de plaatjes in verzameld kunnen worden is hier een verlengstuk van, met extra informatie, weetjes, uniek beeldmateriaal en een kijkje achter de schermen. Het album is los verkrijgbaar bij deelnemende winkeliers voor 2 euro.

“Heeze heeft veel ondernemers die jaarlijks een bijdrage leveren aan het mede mogelijk maken van de Brabantsedag, waar wij als Stichting Brabantsedag erg dankbaar voor zijn. We geven daarom ook alle ondernemers in Heeze-Leende de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij deze actie en er met elkaar een succes van te maken van en voor Heeze! Zo willen we het Brabantsedag-gevoel deze zomer toch levendig houden; de saamhorigheid en cohesie máken het Brabantsedag-gevoel. Bovendien willen we hiermee het winkelen en genieten in Heeze stimuleren”, aldus Christa van den Broek, werkgroep Marketing & PR Brabantsedag.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich tot en met vrijdag 4 juni aanmelden via paradeplaatjes@Brabantsedag.nl.

Verplaatst naar 2022
Eerder werd al bekend dat de 63ste Brabantsedag verschoven wordt naar zondag 28 augustus 2022. De geschetste stappen in het openingsplan van de Rijksoverheid brengen met name het fysieke bouwproces, normaliter startende in juni, in gevaar. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een alternatief evenement voor het laatste weekend van augustus, dat wel toegestaan is onder de dan geldende maatregelen.

De spaaractie duurt tot en met zondag 29 augustus. Meer informatie over de actie en de lijst met deelnemende ondernemers worden in juni bekendgemaakt.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug