Luister
Live
29 mei 2021 - 11:30
Deel dit artikel:

Heezer ondernemers enthousiast over Paradeplaatjes-actie

HEEZE - Afgelopen week kondigde Stichting Brabantsedag de Paradeplaatjes-actie aan waarmee het winkelend publiek in Heeze bij elke 10 euro aan bestedingen een setje van vier plakplaatjes krijgt. Deze plakplaatjes kunnen worden verzameld in het bijbehorende spaaralbum.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

“De reacties van de Heezer ondernemers zijn zó positief, erg leuk dat ze zo enthousiast zijn. Winkeliers, horeca, kappers, beautysalons; ze laten allemaal weten dat de actie past in hun wens dat er meer lokaal gewinkeld en gerecreëerd wordt. En het mes snijdt aan meerdere kanten: wij willen graag een beetje Brabantsedag deze zomer en kunnen zo iets betekenen voor de ondernemers die normaliter ook voor ons klaar staan,” aldus Ruud van Lierop, werkgroep Marketing & PR Brabantsedag.

Jan Pieter van der Linden van Intertoys Heeze reageert enthousiast: “Ik wist meteen dat dit echt een topactie gaat worden in het dorp. Het kán niet anders als dat het publiek massaal die plaatjes gaat sparen. En zeker omdat je die straks op zoveel plekken in Heeze kunt verkrijgen.”

Josje van Gaal van Kapsalon Josje: “Wat een supergave actie en wat leuk dat wij als niet reguliere winkels mee kunnen doen. Wij kunnen niet wachten, dat wordt sparen!”

Marco van der Heijden van Tapperij de Zwaan: “Het is een gemis, geen Brabantsedag deze zomer. Het is toch de mooiste en gezelligste dag in Heeze. Wij doen graag mee met de actie, dan hebben we toch een beetje Brabantsedag in deze periode.”

De spaaractie duurt tot en met zondag 29 augustus. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich tot en met vrijdag 4 juni aanmelden via paradeplaatjes@brabantsedag.nl. Meer informatie over de actie en de lijst met deelnemende ondernemers volgen in juni, evenals meer over plannen voor ruilmiddagen (ook daarin zijn de RIVM-maatregelen leidend).

EDITIE DIT JAAR VERPLAATST NAAR 2022
Eerder werd al bekend dat de 63steBrabantsedag verschuift naar zondag 28 augustus 2022. De geschetste stappen in het openingsplan van de Rijksoverheid brengen met name het fysieke bouwproces, normaliter startende in juni, in gevaar. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een alternatief evenement voor het laatste weekend van augustus, dat wel is toegestaan binnen de dan geldende maatregelen.

Graag tot ziens op zondag 28 augustus 2022 bij de 63ste Brabantsedag Heeze.

We kijken ernaar uit!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug