Luister
Live
25 december 2021 - 16:00
Deel dit artikel:

Geveilde schilderijen afgeleverd bij kopers

HEEZE - Twee jaar op rij geen parade van de Brabantsedag door het centrum van Heeze. Vorig jaar was een LEGO parade een alternatief voor de wagenbouwers, dit jaar lag de uitdaging in het maken van een schilderij onder het thema 'met verve'.

Het leverde een kleurrijk palet op van 14 schilderijen waaronder een groot drieluik. Nadat de schilderijen een maand te zien zijn geweest in de etalages van Heezer ondernemers, kon men de hele maand november online een bod uitbrengen op de schilderijen. Deze veiling maakt onderdeel uit van een jaar met diverse acties van Stichting Vrienden Wagenbouwers om geld in te zamelen voor de wagenbouwers van de Brabantsedag. Ook zij kampen al twee jaar met doorlopende kosten en kunnen het geld goed gebruiken.

De eerste twee weken van december heeft de Stichting Vrienden Wagenbouwers de schilderijen naar de hoogste bieders gebracht. De schilderijen vonden een nieuw thuis in onder andere Heeze, Waalre, st. Michielsgestel en zelfs Antwerpen.

De Stichting Vrienden Wagenbouwers wil dan ook alle bieders bedanken voor hun bod en hen veel plezier wensen met hun nieuwe en unieke kunstobject. Daarnaast een speciaal woord van dank aan de sponsoren Makelaardij OLAV, tableaux Mediamakers Bumet BV, Van de Vin ramen en kozijnen, Heezer Winkeliers Vereniging, AH Boonaerts, Bazelmans, Coop Heeze en Heeze-Leende24.

Binnenkort start de crowdfundingsactie, het volgende onderdeel van de inzameling voor de wagenbouwers van de Brabantsedag. Hierover lees je dan meer op www.heeze-leende24.nl en op de website van de Stichting Vrienden Wagenbouwers.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug