Luister
muziek
24 februari 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Doneer, deel en steun de wagenbouwers. Deel zes: Wilma Delissen

HEEZE - Zaterdag 19 februari werd de crowdfundingsactie van Stichting Vrienden Wagenbouwers gelanceerd voor het ondersteunen van de wagenbouwers van de Brabantsedag. Zondag besteedde Omroep Brabant en het Eindhovens Dagblad ook aandacht aan de crowdfundingsactie waardoor de donaties nu lekker op gang komen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Van de zes huidige burgemeesters die allemaal in Heeze-Leende werkzaam zijn geweest, werd de aftrap gegeven door burgemeester Jack Mikkers van 's-Hertogenbosch waarna onze eigen burgemeester Paul Verhoeven volgde en ook de burgemeesters Jos van Bree van de gemeente Geldrop-Mierlo, burgemeester Wilma van der Rijt van de gemeente Brunssum en burgemeester Hans Verheijen van de gemeente Sittard Geleen. Vandaag is het de beurt aan burgemeester Wilma Delissen van de gemeente Peel en Maas. Delissen was wethouder in Heeze-Leende van 2004 tot en met 2006.

Help de wagenbouwers van de Brabantsedag. Doneer via www.vriendenwagenbouwers.nl en deel dit bericht op je eigen sociale media zodat er een mooi resultaat behaald kan worden voor de wagenbouwers want de laatste zondag van augustus wil jij toch ook genieten van een geweldige parade!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug