Luister
Live
21 augustus 2022 - 12:00
Deel dit artikel:

Kinderparade heerlijk voorgerecht voor grote parade op 28 augustus

HEEZE - Zaterdagavond trok alweer de vierde kinderparade door het centum van Heeze. Vooraf gegaan door Fanfare St. Nicasius en Tamboerkorps NAT gevolgd door een vlaggenparade van alle groepen vertrok de kinderparade vanaf de parkeerplaats bij D'n Toversnest.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - HBL Fotografie

Ook dit keer deden er weer veel kinderen mee aan deze kinderparade en werkten alle deelnemers van 6 tot 14 jaar net als de volwassen collega’s met het thema ‘Met Verve?’. En omdat alle deelnemers winnaars zijn, kregen ze allemaal een prijs voor deelname aan deze editie van de kinderparade van de Brabantsedag Heeze.

De juniors bedenken, maken en doen alles zelf. Daarmee laten ze zien over een paar jaar de nieuwe talenten in de ‘grote’ wagenbouwersgroepen te kunnen worden, zodat de toekomst van de Brabantsedag verzekerd blijft. De route ging vanaf Toversnest via Jan Deckersstraat, Schoolstraat en Pastoor Somershof, langs het Nicasiushuis, zodat de opa’s en oma’s ook kunnen genieten, en dan via de Spoorlaan naar de tuin! Langs de route stond veel publiek waaronder de wagenbouwers zelf en in de gemeentehuistuin werden alle deelnemers feestelijk ontvangen door alle wagenbouwersgroepen.

De kinderparade was een geweldig voorgerecht voor de Brabantsedag Heeze op zondag 28 augustus aanstaande! Aansluitend begon het openingsfeest van de Brabantsedag. Honderden wagenbouwers genoten van een gezellige avond met een drankje en muziek. De laatste bouwweek is ingegaan. Wij wensen alle wagenbouwers heel erg veel succes met de laatste loodjes.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug