Luister
muziek
26 augustus 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Dit is er te beleven op zaterdag en zondag rond de Theaterparade

HEEZE - De grootste Theaterparade van het jaar op de laatste zondag van augustus is natuurlijk hét hoogtepunt van Brabantsedag. Maar ervoor en erna is er ook van alles te beleven in Heeze!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

ZATERDAG 27 AUGUSTUS

KINDERMIDDAG – GEMEENTEHUISTUIN - 14.00 - 17.00 uur

Terwijl de grote Heezenaren de laatste hand leggen aan de rollende theaterdecors, zijn de Heezer kinders onder de pannen in de Gemeentehuistuin. Daar kunnen ze paalklimmen, broodbakken, timmeren, grimeren en knutselen met de Rabobank. Ook het verrassingskraampje van Intertoys, de ranjafontein, ijsjes en de stoommachines zorgen voor een middag vol plezier.

KUNSTMARKT – GEMEENTEHUISPLEIN - 12.00 - 18.00 uur

Een mooie selectie van beeldende kunst op het Gemeentehuisplein krijgt goed gezelschap van al even fraaie muziek en andere optredens in de Gemeentehuistuin.

BRABANTSE NACHT - GEMEENTEHUISTUIN

Een gezellige avond met de beste muziek als opwarmer voor de Brabantsedag. Lapa Loca, met lokaal talent Linda Kessels, brengt met Aretha Plays the Blues een ode aan Aretha Franklin maar met een eigen sound. Wild Romance is dé legendarische band van Herman Brood. Deze iconen van de Nederlandse rockmuziek zorgen voor een feest van herkenning op Saturday night!

ZONDAG 28 AUGUSTUS

PREPARADE – VANAF 10.00 UUR

Volop vermaeck op het paradeparcours! Fietsorkest op hun zespersoons tandem; straattheater Close-Act met drie gigantische saurussen; rijdend aquarium ScubaBianchi; sneltekenaar; Koninklijk Woensels Muziekcorps uit Eindhoven en Jachthoorn en Trompetterkorps Gemert.

SFEERPLEIN THEATER D’N TOVERSNEST: Muziek van Juicy Lucy and the WoodpeckersTrio Vrij Vrolijk – en na de Parade L’Chaim.

SFEERPLEIN THEATER GEMEENTEHUISTUIN: Het Klei Atelier, theater en circus van Villa Verdraaid en pop François Blanc van Steven Luca. Muziek van Trio RistrettoAmbianceHandsome PoetsAventuradoMary Jane.

SFEERPLEIN THEATER KERK & KROEG: Muziek van LIM Ensemble en Trio Dynamo.

SFEERPLEIN THEATER STRABRECHT: Baron von Münchhausen van Theatre Company Tukkersconnexion. Muziek: Jeroen Kant, Tessa Meester, na de Parade Toon en de Tontjes.

SFEERPLEIN THEATER GELDROPSEWEG: Samba van Tempestade en Aventurado. Klik en kijk voor informatie en speeltijden onderaan op brabantsedag.nl/activiteiten

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug