Luister
muziek
24 augustus 2022 - 09:30
Deel dit artikel:

Politie Deurne zoekt getuigen!

HEEZE - In samenwerking met Deurne24 doen we hierbij een oproep. Afgelopen zondag hebben diverse getuigen in Deurne in de buurt van het wandelgebied De Peel een verdacht busje rond zien rijden.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het busje, vermoedelijk een oud model Citroën Hy, stond in eerste instantie geparkeerd aan de bosrand met de achterklep open. Bij het zien van de getuigen reed het busje er snel vandoor. Een van de getuigen meende in het busje een aantal blauwe vaten te herkennen. Deze worden vaak in de natuur gedumpt met daarin afval van de productie van drugs.

Omdat er in de regio niet veel van deze busjes rondrijden en ook het signalement van de bestuurder (blonde haren, knap, gespierd en atletisch) lijkt op de bekende drugscrimineel H.V. uit onze gemeente is de politie op zoek naar hem. H.V. lijkt al jaren van de aardbodem verdwenen maar geeft nu dus naar alle waarschijnlijkheid een teken van leven. Mocht u hem ergens zien benader hem dan niet persoonlijk maar geef de tips aan onze redactie door. Wij staan hierover in nauw contact met de politie.

Bedankt alvast voor de hulp!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie