Luister
muziek
21 augustus 2022 - 17:00
Deel dit artikel:

We tellen af naar 22 augustus! We zijn er klaar voor!

HEEZE - 22 augustus, 10:00 uur start een nieuwe editie van Wagenbouwers FM. Dit jaar vieren wij ons jubileum, en maken we Wagenbouwers FM voor de 5de keer. Dit jaar staat ons Glazenhuis opnieuw op het Gemeentehuisplein in het centrum van Heeze en is ook de complete huisstijl in een nieuw jasje gestoken.

De laatste hand aan de muziek en playlist wordt gelegd en op zaterdag 20 augustus, vanaf 20:00 uur openen we samen met Heeze in de Gemeentehuistuin tijdens het Openingsfeest van de Brabantsedag een nieuwe editie van Wagenbouwers FM. Dit jaar hebben we om het jubileum te vieren een verassing voor Heeze die tijdens het openingsfeest in première gaat. Spannend, maar nog even geduld!

De DJ's die je dit jaar op Wagenbouwers FM gaat horen zijn Jimmy Strauven, Ivar Mrofcynski, Tom Keijzer, Jeroen Roelofs, Ivo van Kemenade, Ruud Leijssen en Koen van der Vorst.

Luisteren
Wagenbouwers FM ontvang je in heel Heeze en omgeving via de speciale frequentie 106.9 FM op auto en portable radio. Luister je liever via je Smart speaker van Sonos, Google of HEOS? Gebruik dan de Tune-in radio koppeling en zoek in de app naar Wagenbouwers FM.

Daarnaast presenteren we dit jaar ook onze vernieuwde Wagenbouwers FM app voor iOs en Android waarin het mogelijk is om overal te luisteren, je favoriete plaat aan te vragen, mee te kijken in onze studio en fragmenten terug te kijken.

Wanneer je de oude Wagenbouwers FM app al op je telefoon hebt wordt deze automatisch ge-update naar de nieuwste app! Bij het opnenen van de app vul je eenmalig je e-mailadres in en ontvang je ene verificatiecode. Het e-mailadres gebruiken wij voor het aanvragen van liedjes.

Acties
Tijdens Wagenbouwers FM zijn er ook verschillende acties. Zo win je dagelijks bouwmaterialen van Weber Beamix, win je prijzen met de Wagenbouwers FM Snackwand waarin luisteraars 'n deurtje mogen openmaken via de radio, en win je iedere dag prijzen in onze Dinnershow wat gerelateerd is aan een lekkere maaltijd. Prijzen winnen? Wagenbouwers FM luisteren!

Wagenbouwers FM is er klaar voor!
Mocht je vragen hebben dan zijn we tussen de bedrijven door bereikbaar op info@wagenbouwersfm.nl. Stem af en geniet de komende week!

Namens het hele Wagenbouwers FM team,
Tot snel op de radio en dank voor het luisteren!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie