Luister
muziek
19 Oktober 2022 16:00
Deel dit artikel:

Dit gaan we doen met de gulle opbrengst van Rabo ClubSupport

HEEZE - We hebben met 227 stemmen voor Brabantsedag bij RaboClubSupport maar liefst 2.218,56 euro gescoord. Er is al een prima bestemming voor deze fijne bijdrage: verharding van de werf. Driewerf dank aan de stemmers!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Van de verbetering gaan alle wagenbouwersgroepen plezier hebben. Ze kunnen voortaan makkelijker in- en uitrijden met de paradewagens.

Guus Berkers, bestuurslid Facilitaire Dienst | Veiligheid | Vergunningen vertelt wat er met de gegunde centjes gaat gebeuren: “Dit bedrag gaan we gebruiken om (een gedeelte van) het middenpad van de Heipolder-opslag te verbeteren met een gebroken-puinverharding. Zeker bij wat slechter weer wordt dit pad namelijk heel snel modderig. Op de werf moeten de wagens allemaal haaks de bocht om, om in hun parkeervak te kunnen parkeren of eruit te rijden. De tractoren die daarbij op het middenpad manoeuvreren hebben onvoldoende grip, met als gevolg veel los zand en - bij regen - modder.”

De rij- en manoeuvreerstrook van gebroken puin zal dat probleem en modderbad voorkomen.

Op dit moment worden offertes opgevraagd. De aanleg van de verharding kan beginnen na de winterperiode, zodat alles klaar is voor de start van het bouwseizoen 2023, op 1 juni.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug