Luister
muziek
28 december 2023 - 19:12
Deel dit artikel:

Hond gevonden onder carport en dierenambulance ingeschakeld

HEEZE - Donderdagavond 28 december ontdekten de bewoners in de Eymerick straat vanavond een onverwachte bezoeker onder hun carport - een hond die rustig lag te slapen. De bewoners, verrast door zijn onverwachte aanwezigheid, hebben onmiddellijk actie ondernomen en de dierenambulance ingeschakeld om de zorg voor de hond op zich te nemen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De hond, een volwassen reu, werd gevonden met een zwarte leren halsband om. Hoewel vriendelijk en rustig, kon hij niet worden geïdentificeerd door de bewoners van de buurt. De dierenambulance heeft bevestigd dat ze vanavond ter plaatse zullen zijn om de hond op te halen en hem naar een tijdelijk verblijf te brengen, in afwachting van verdere stappen om de eigenaar te achterhalen.

De bewoners roepen de hulp in van de gemeenschap: "Als iemand informatie heeft over deze hond, of als iemand deze charmante reu herkent aan de hand van de beschrijving, neem dan alsjeblieft contact met ons op." Mensen kunnen zich melden via redactie@heeze24.nl. De redactie zal hen vervolgens in contact brengen met de vinders om een hereniging te vergemakkelijken.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug