Luister
muziek
15 mei 2024 - 10:30
Deel dit artikel:

Ellen wordt verrast met haar 12/5 jarig werkjubileum

HEEZE - Woensdag 15 mei viert Ellen van de Paal haar 12/5 jarig werkjubileum bij Daan. Een bekend gezicht voor velen met passie voor haar vak.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Op 15 november 2011 begon de in Heeze geboren en getogen Ellen van de Paal bij Daan en body & kids daarna Daan women body en kids en nu Daan van top tot teen. Nadat ze eerst in het kappersvak werkzaam was, heeft ze helemaal haar draai gevonden bij Daan. Ze is inmiddels specialist op de zeer uitgebreide en complete lingerieafdeling bij Daan. Eigenaresse Daan is erg tevreden en blij met Ellen als vaste kracht. "Ellen heeft ontzettend veel kennis van de lingerieafdeling en onmisbaar. Daarnaast heeft ze net als ik een schoenentik en blijft er regelmatig een paar hakken plakken. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om Ellen te komen feliciteren en een kop koffie te drinken met iets lekkers waarvoor uiteraard gezorgd wordt."

Ellen is geboren en getogen in De Rooie Hoek in Heeze, is getrouwd met Gerard en heeft twee dochters Aniek en Carlijn. Verder is ze actief als voorzitter bij Vrouwen van Nu en actief lid bij Vriendenkring Hopeloos. Daan en het team willen Ellen van harte feliciteren met haar 12,5 jarig werkjubileum en hopen nog lang met haar te kunnen samenwerken. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug