Luister
muziek
15 mei 2024 - 12:15
Deel dit artikel:

Zijspan team Marcel & Brian van Wanrooij klaar voor terugkeer na uitdagende winter

HEEZE - Na een stille winter met tegenslagen is er eindelijk positief nieuws te melden over het MX zijspan team #12 Marcel & Brian van Wanrooij. Marcel van Wanrooij heeft een update gedeeld over zijn herstel na blessures aan zijn bovenbeen/heup, waardoor hij het afgelopen seizoen moest missen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Edwin
Advertentie

"Na een paar vervelende blessures aan mijn bovenbeen/heup ben ik gedurende de winterperiode aan het herstellen geweest", deelt Marcel. "De klachten werden erger, maar na twee spuiten in mijn heup begint het gelukkig beter te gaan. Ik kan weer wat sporten en hopelijk ook weer wat crossen."

Het zijspan team heeft afgelopen weekend in Geldermalsen getest om te zien of Marcel zonder problemen weer kon rijden. Onder een stralende zon verliep de test boven verwachting goed, ondanks de aanpassingen die Marcel moest maken vanwege zijn herstel.

"We gaan de komende week afwachten of de klachten wegblijven", vervolgt Marcel. "Als alles goed gaat, kijken we naar de kalender om dit seizoen nog aan een aantal wedstrijden deel te kunnen nemen."

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug