Luister
muziek
21 Juni 2024 09:00
Deel dit artikel:

Afscheid van dirigent Patrick bij Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende

LEENDE - Na een indrukwekkende carrière van 23 jaar neemt Patrick van Zutven afscheid als dirigent van het opleidingsorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende. Zijn jarenlange toewijding en passie hebben niet alleen het orkest gevormd, maar ook talloze jonge muzikanten geïnspireerd en begeleid.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Patrick's betrokkenheid bij het opleidingsorkest begon 23 jaar geleden, en sindsdien heeft hij zich onvermoeibaar ingezet om de jeugd te stimuleren en hun muzikale talenten te ontwikkelen. Met zijn enthousiasme en deskundigheid heeft hij vele generaties jonge muzikanten weten te inspireren en motiveren.

Om Patrick en zijn gezin te bedanken voor zijn jarenlange inzet en om hem een waardig afscheid te geven, organiseert de Philharmonie een receptie op zondag 23 juni aanstaande. Alle leden, oud-leden, ouders en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om dit bijzondere moment met Patrick en de Philharmonie te delen. De receptie zal plaatsvinden in Kloosterhof, Julianastraat 3, van 14:00 tot 17:00 uur.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug