Luister
muziek
22 Juni 2024 10:30
Deel dit artikel:

Serenade N.A.T. voor de jarige Bram

HEEZE - Op 20 juni bracht het Tamboerkorps N.A.T. een bijzondere serenade voor de jarige Bram, die 20 jaar oud werd. Bram had maanden geleden aan zijn moeder, die ook lid is van N.A.T., gevraagd om een serenade op zijn verjaardag. Afgelopen donderdagavond was het zover, en Bram mocht zelf als tamboer-maître voor het korps uitlopen naar zijn ouderlijk huis op de Rul.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

Een stralende en gelukkige Bram loodste het korps naar de inrit van zijn huis. Na het dirigeren van een muziekmars sprak de voorzitter van N.A.T. hem toe, complimenteerde hem en stelde vragen over zijn hobby’s zoals zwemmen, hockeyen en werken op de zorgboerderij de Klaterspeel in Maarheeze, waar hij al 12 jaar chef paardenstal is. Daarnaast werkt Bram twee dagen per week bij de Parelkamer in Heeze. Bram beantwoorde de vragen spontaan en met humor, wat voor veel plezier zorgde bij alle aanwezigen, en vooral bij hemzelf.

Als cadeau ontving Bram een mooie originele N.A.T. rode polo met daarop de tekst "FAN VAN NAT". Dit was de laatste verjaardag voor Bram op de Rul, aangezien hij in oktober naar Lierop verhuist om bij Liever in Lierop te wonen. Na een laatste mooie muziekmars nodigde Bram N.A.T. uit voor een biertje, waarmee de serenade gezellig werd afgesloten.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug