Luister
muziek
09 Juli 2024 18:00
Deel dit artikel:

Voorkom schade bij storm: handige tips van Guitjens verzekeringen

HEEZE-LEENDE - Er is een stormwaarschuwing afgegeven voor de regio Zuid-Oost Brabant. Hoewel de exacte impact nog onzeker is, willen wij van Guitjens Verzekeringen u alvast enkele tips meegeven om mogelijke schade te voorkomen. Uw veiligheid en het behoud van uw eigendommen zijn voor ons van groot belang.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

1. Dakgoten en daken Zorg ervoor dat de afvoeren van uw gebouw vrij zijn, zodat het water snel kan wegstromen. Controleer of er dakpannen los liggen en leg deze indien nodig weer goed recht op het dak. Dit helpt om lekkages en verdere schade te voorkomen.

2. Losliggende spullen Zet losliggende spullen binnen of op een beschutte plek. Dit geldt niet alleen voor kleine items zoals bloempotten, maar ook voor tuinmeubilair en afvalcontainers. Als het niet mogelijk is om ze binnen te zetten, zorg er dan voor dat ze goed vastgemaakt zijn zodat ze niet door uw tuin kunnen waaien.

3. Auto’s en andere motorrijtuigen Parkeer uw auto onder een overkapping of in een garage en vermijd parkeren onder bomen vanwege het risico op afbrekende takken. U kunt het plaatwerk van uw auto afdekken met dekens, karton of andere beschermende materialen. Door deze bescherming tussen de portieren te klemmen, blijft het goed zitten en kunt u veel schade voorkomen.

4. Heeft u toch schade? Herstellen en offerte is belangrijker dan direct Melden! Het verkrijgen van een herstelofferte van bijvoorbeeld een dakdekker, autoschadehersteller of aannemer is belangrijker dan het direct melden van de schade. Na een grote storm is de beschikbaarheid van herstellers vaak beperkt, dus degene die zich het eerst meldt, wordt meestal als eerste geholpen. U kunt uw schade nog tot maanden na de storm melden bij ons. Vanwege de drukte zijn wij mogelijk telefonisch moeilijker bereikbaar, daarom kunt u het beste de schade melden door een e-mail te sturen met een duidelijke foto en eventuele herstelofferte naar info@guitjens.nl.

Verzekeringen bij Guitjens Verzekeringen
Bij Guitjens Verzekeringen staan wij altijd klaar om u te helpen. Of het nu gaat om stormschade, autoschade of andere verzekeringsvragen, wij bieden een breed scala aan verzekeringen die uw eigendommen en uzelf optimaal beschermen. Onze ervaren medewerkers geven u graag persoonlijk advies en zorgen ervoor dat u de juiste dekking heeft voor uw specifieke situatie.

Juist in deze tijd vinden wij het belangrijk om u met raad en daad bij te staan. Wij doen onze uiterste best om uw schade zo goed mogelijk op te lossen en bieden u de beste verzekeringsoplossingen aan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Guitjens Verzekeringen voor u kan betekenen.

Bezoek de website voor meer informatie en tips: www.guitjens.nl of bel op 0800-123456.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug