Luister
muziek
10 Juli 2024 07:00
Deel dit artikel:

Recordaantal voorinschrijvingen bij Vakantiekomitee Heeze

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE - Het Vakantiekomitee Heeze heeft dit jaar een recordaantal voorinschrijvingen ontvangen voor hun vijfdaagse vakantieprogramma voor kinderen. Met een spannend en actueel programma dat goed in de smaak valt bij de kinderen, belooft het een fantastische week te worden.

Dit jaar vertrekken er twee volle bussen naar Bobbejaanland en twee naar Irrland, wat het enthousiasme onder de deelnemers duidelijk weerspiegelt. Het mega sportfestijn heeft al 125 voorinschrijvingen, en de ervaring leert dat er nog tussen de 10 en 20 daginschrijvingen bij zullen komen.

Voorinschrijving is inmiddels niet meer mogelijk, en alleen voor de thuisdagen is er nog beperkte ruimte voor daginschrijvingen. De bussen zijn volledig volgeboekt, en kinderen die zich nu nog willen inschrijven, komen op een reservelijst. Zij kunnen alleen deelnemen als er iemand uitvalt.

Elke dag wordt gestart met een verrassing voor de kinderen, wat de feestvreugde nog verder zal verhogen. Het team van het Vakantiekomitee Heeze heeft er veel zin in en kijkt ernaar uit om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen.

Als er nog jongeren zijn die op zoek zijn naar een maatschappelijke stage, zijn ze van harte welkom om zich aan te melden. Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je contact opnemen met Heidi Verguld via 0610930609.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug