Luister
muziek
10 Juli 2024 14:15
Deel dit artikel:

Heezer Fiets Weekend: fietsen door het Brabantse landschap

HEEZE - Het Heezer Fiets Weekend staat weer voor de deur! Voor de 36e keer organiseert Tourclub Heeze dit prachtige evenement op 2, 3 en 4 augustus 2024. Vrijwilligers van Tourclub Heeze steken wederom de nodige energie in de organisatie, om ook dit jaar van het Heezer Fiets Weekend een groot succes te maken. Fietsliefhebbers uit heel Nederland zijn welkom om deel te nemen aan deze sportieve en gezellige activiteit.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De routes van het Heezer Fiets Weekend zijn elk jaar anders, en dit jaar kunt u kiezen uit afstanden van 30, 45 en 60 kilometer. U hoeft niet elke dag dezelfde afstand te fietsen; de keuze is geheel aan u. De routes zijn duidelijk uitgepijld en voeren langs de mooiste plekjes in het afwisselende Brabantse landschap. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om Heeze en omstreken op een leuke en sportieve manier te ontdekken. Onderweg zijn er voldoende terrasjes om te genieten van de Brabantse gezelligheid.

Start en Finish bij Sportpark de Weibossen
Het start- en eindpunt is net als vorig jaar de kantine van Korfbalvereniging Eymerick, gelegen op Sportpark de Weibossen aan de Ds. Kremerstraat 31 in Heeze. Deze prachtige locatie is dicht bij het NS-station en biedt voldoende parkeergelegenheid. Met een prachtig terras en vriendelijk personeel, zult u met alle egards worden ontvangen. Op zondagmiddag is er zelfs een frietwagen en een ijscokar aanwezig om de inwendige mens te verwennen na het fietsen.

De dagelijkse starttijd is tussen 9.00 uur en 14.00 uur, en alle deelnemers worden verwacht terug te zijn om 18.00 uur. Voor eventuele pech onderweg is er een materiaalwagen oproepbaar. Steeds meer fietsliefhebbers hebben het Heezer Fiets Weekend als een driedaagse activiteit leren waarderen. Het aantal deelnemers ligt dagelijks tussen de 250 en 500, wat zorgt voor een gezellige sfeer zonder dat het te massaal wordt.

Bent u ook van plan om mee te fietsen? Voor meer informatie kunt u terecht op www.tcheeze.nl of contact opnemen met Dianne de Haan via 06-27180183 of d.de.haan@eindhoven.nl.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug