Luister
muziek
29 Augustus 2024 16:07
Deel dit artikel:

Oplegger losgeschoten bij spoorwegovergang Muggenberg

HEEZE - Op donderdag 29 augustus rond vier uur 's middags is een oplegger met een tribune, die werd opgehaald na de Brabantsedag, losgeschoten vlak voor de spoorwegovergang in Heeze. Het incident vond plaats op een drukke weg waar de rijstrook deels versperd is door de beschadigde oplegger.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De oplegger raakte los van het trekkende voertuig, waarbij de ondersteunende poten zich diep in het wegdek boorden. Hierdoor is het wegdek beschadigd. Auto's kunnen er nog wel langs, maar de situatie is gevaarlijk, vooral gezien de nabijheid van de spoorwegovergang.

Het opnieuw aankoppelen van de oplegger blijkt niet mogelijk door de positie ten opzichte van de spoorwegovergang. Dit veroorzaakt niet alleen verkeershinder maar brengt ook een potentieel gevaar met zich mee, aangezien de oplegger op de weg staat.

De politie is ter plaatse om het verkeer te regelen en de situatie te begeleiden. Weggebruikers worden dringend geadviseerd om extra voorzichtig te zijn en indien mogelijk een alternatieve route te nemen totdat het probleem is opgelost. De verwachting is dat de situatie enige tijd in beslag zal nemen voordat de oplegger veilig kan worden weggehaald.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug