Luister
muziek
22 Oktober 2024 12:15
Deel dit artikel:

Herfstvakantie: openingstijden jongerencentrum en stepjes-uitleen

HEEZE-LEENDE - Het jongerencentrum is de komende twee weken op andere momenten geopend dan jullie gewend zijn, o.a. vanwege de herfstvakantie. In november zijn wij weer gewoon op dinsdag, woensdag en donderdag open. Daarna zijn wij op donderdag soms dicht, houd hiervoor de socials in de gaten: https://sociabuzz.com/jongerenwerkhl (abonneer je op ons Whatsapp-kanaal of volg Insta).

heeze-leende24
  / Cordaad
  • Beeld - fotomomentjecelina
Advertentie

Openingstijden en jongerenwerkers
Dinsdag 22 oktober 12:00-17:00 uur (Sylvain en Wendy)
Woensdag 23 oktober 12:00-17:00 uur (Sylvain en Wendy)
Dinsdag 29 oktober 14:45-17:00 uur (Jaap, Sylvain en Tom)
Woensdag 30 oktober 13:00-17:00 uur (Jaap, Sylvain, Tom en Wendy)

Activiteiten
Jongeren vanaf 10 jaar zijn van harte welkom om te komen koekjes bakken (en eten), tekenen aan de Halloween-tekening, knutselen en diamond painting, muziek maken, gamen op de Playstations en flipperkast. Bij mooi weer kun je buiten voetballen, stoepkrijten en steppen. De Koekebakkers beginnen in de herfstvakantie rond 13:30 uur, dus als je mee wilt helpen, zorg dat je er dan bent!

Stepjes uitleen
Als het jongerencentrum open is kun je een stepje lenen en meenemen naar de skatebaan. Het is geweldig om te zien hoe enthousiast de skatebaan hierdoor weer gebruikt wordt!

Wij hebben even moeten wachten op de bestelling van helmen en knie/elleboog-beschermers. In de tussentijd merken we dat niet voor niets in de huisregels van de skatebaan staat, dat bescherming verplicht is. Vanaf nu lenen wij de stepjes alleen nog uit met bescherming.

Onze oproep aan alle jongeren en ouders: ook als je gebruik maakt van je eigen skates, stepje of skateboard - zorg voor goede bescherming!

We hopen jullie komende week te zien! Mochten jullie of je ouders andere vragen hebben aan de jongerenwerkers, neem contact met ons op of loop even binnen als we open zijn.

Contact
Jaap Henst, tel. 0620744520 jaaphenst@cordaadwelzijn.nl)
Wendy Lina, tel. 0623394210 wendylina@cordaadwelzijn.nl)
Sylvain van Veen, tel. 0682055310 sylvainvanveen@cordaadwelzijn.nl)

Adres jongerencentrum: Jan Deckersstraat 4a, Heeze

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug