Luister
muziek
21 Oktober 2024 15:45
Deel dit artikel:

TTV De Meppers vaandelteam boekt overwinning, reserves onderuit

HEEZE - Afgelopen maandag kwamen de teams van TTV De Meppers weer in actie tijdens spannende competitiewedstrijden. Terwijl het vaandelteam een overtuigende overwinning behaalde, hadden de overige teams minder succes.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het vierde team speelde uit tegen Unicum 9 in Geldrop en verloor nipt met 6-4. Ralph, die drie van zijn partijen won, werd uitgeroepen tot Man of the Match. Harry voegde nog één overwinning toe, maar Maurice wist zijn wedstrijden niet in winst om te zetten.

Het vaandelteam wist in de thuiswedstrijd tegen Valkenswaard sterk te presteren, met een 8-2 overwinning. Ben behaalde drie overwinningen, Iris en Wietse elk twee, en samen wonnen ze de dubbel.

Team 2 verloor met 7-3 van Veldhoven, waarbij Eric, Hans en Johan Cuijten elk één overwinning behaalden. Ook team 3 had het lastig in hun uitwedstrijd tegen MTTV in Mierlo, waar ze met 7-3 onderuit gingen. De punten werden behaald door Tim, die twee partijen won, en Quincy, die er één won.

Door de herfstvakantie staat er het komende weekend geen competitie op het programma. Op 2 november komen alle teams weer in actie tijdens thuiswedstrijden in Sporthal De Pompenmaker in Heeze. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug