HEEZE - Catering Van Grunsven uit Heeze heeft voor 2015 weer het hygiëncertificaat ontvangen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, de NVWA. Twee maal per jaar komen zij onaangekondigd langs en wordt er streng gecontroleerd op bijvoorbeeld de temperatuur, schoonmaak, hygiëne en verpakkingsdatum.
''We werken met kwetsbare versproducten en kwaliteit staat bij ons erg hoog op het lijstje'', zegt eigenaar Fred van Grunsven. De strenge normering die gehanteerd wordt is erg belangrijk voor de cateraar en iedereen mafg weten dat zij aan deze strenge eisen wederom ruimschoots hebben voldaan. ''Je weet dat ze twee keer per jaar komen maar nooit precies wanneer. Wij hebben altijd onze zaakjes op orde en staan voor kwaliteit''. Eén van de belangrijke speerpunten is dagvers. Producten worden dagelijks vers bereid om zo de kwaliteit te kunnen garanderen.
De uitreiking van het certificaat vond afgelopen week plaats en hangt aan de muur in de winkel zodat iedereen kan zien dat de certificering gedaan is. Waarom Van Grunsven deze strenge keuring laat uitvoeren? ''Instellingen waar wij leveren die vragen ernaar, we komen er zelf mee in aanraking en het is een toegevoegde waarde zodat wij ons kunnen onderscheiden van anderen.''
Fred van Grunsven staat samen met dochter Nicole in de zaak met het behaalde certificaat.
Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android