HEEZE - Het jaar 2017 staat voor Restaurant Artist in het teken van verandering. De komende 100 dagen wordt gewerkt aan een vernieuwd én vernieuwend culinair concept, waarmee het bedrijf haar positie in de regio enorm zal gaan versterken. En -zoals het hoort- luisteren zij graag naar u, als gewaardeerde gast. Samen met u gaan ze bouwen aan Artist 2.0!
''Culinair plezier begint in de keuken. Samen met een frisse, jonge keukenbrigade gaan we op zoek naar de lekkerste smaken, de nieuwste trends en de lekkerste combinaties tussen eten en drinken. Waarbij genieten het toverwoord wordt. En waarbij de basis wordt gelegd voor een compleet vernieuwd – en vernieuwend - Artist.''
''Onze ambities zijn torenhoog. We willen hét restaurant worden van – en vóór – Heeze en omgeving. Dat betekent dat we u de komende maanden regelmatig zullen verrassen met bijzondere activiteiten, proefavonden, kennismakingen en dergelijke. Waarbij het goede behouden blijft en het resultaat alleen maar beter wordt!''
De Mensen achter Restaurant Artist
Wendy en Jeroen van Barschot zijn bekende horecagezichten in de regio en al sinds een aantal jaren de exploitanten van Restaurant Artist. Naast Artist runnen zij (in het dorp) ook De Boschwachter en Zalenaccommodatie De Hooizolder. “We wilden een helder profiel voor elk van onze bedrijven”, legt Jeroen uit. “Voor onze gasten was het concept van Artist niet altijd even duidelijk. Nu kiezen we voor een duidelijke segmentatie. Ongedwongen borrelen en een hapje eten bij De Boschwachter, feesten bij De Hooizolder en een heerlijk culinair avondje uit bij Artist.”
“Recent hebben we afscheid genomen van Galerie Beaux Arts als feestlocatie”, vult Wendy aan. “De reden daarvoor is helder: wij maken de keuze om het restaurant krachtiger in de markt te zetten. Immers: Heeze staat als restaurantdorp ontzettend in de belangstelling. En je kunt maar één ding goed doen. Daarom zal ook de naam Petit Artist, ons eetcafé aan de voorzijde van de zaak, verdwijnen. Ons hart ligt toch vooral bij de continuïteit van een restaurant dat continu aan de slag is om al haar gasten een heerlijk culinair avondje te bezorgen.”
Maak vanaf 6 januari kennis met Artist 2.0!
''Wij geloven in de kracht van een smaakvolle en duidelijke menukaart. Waarbij we meegaan met de laatste trends: een flink aantal kleine gerechten tegen de vaste prijs van € 7,50 per gang – en jij kiest hoe veel je er wilt! Van klassieke steak tartaar tot heerlijke carpaccio met truffel. En van kreeftensoep tot gestoofde rendang. Zo kun je de hele avond naar eigen inzicht invullen. En bepaal jij zelf het aantal gangen – terwijl je precies weet waar je aan toe bent!''
''Uiteraard kun je deze gerechten ook zien als voorgerecht, waarbij je je diner vervolgt met een van onze signature dishes. Een mooie kalfsentrecote of zalmfilet mogen uiteraard niet ontbreken bij deze classics!''
“We blijven continu aan de slag met ons bedrijf. Dat betekent dat Artist de komende periode geopend is van donderdag tot zondag. De overige dagen gebruiken we voor de conceptontwikkeling, inspiratie en finetuning. Ondertussen telt de klok op onze website langzaam af naar de lancering van De Nieuwe Artist. Over 86 dagen moet het stáán als een huis!” besluiten Wendy en Jeroen van Barschot.
Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android