Luister
muziek
1 juni 2017 - 19:00
Deel dit artikel:

KOM-ouderkindhulp start inloopspreekuur

HEEZE-LEENDE - KOM-ouderkindhulp is een groep samenwerkende praktijken uit Heeze-Leende en omgeving.
Alle KOM - leden werken individueel en samen op het terrein van hulp aan kind, jongere en omgeving. KOM is volop in beweging! Omdat alle KOM - leden samenwerken, wordt er met regelmaat vergaderd. Ook tussentijds zoeken de leden niet alleen elkaar, maar ook collega’s buiten het samenwerkingsverband op. Langzamerhand ontstond daardoor de behoefte aan een eigen plek in onze gemeente. Een ruimte, waar KOM voor iedereen gemakkelijk te vinden is.

Die plek is er nu: vanaf 1 mei is KOM ook te vinden in het “Educatief centrum de Nieuwe Hoeven”, ofwel “de Spinner”zoals de meeste Heezenaren zeggen. KOM zit daar op de bovenverdieping, maar heeft geen eigen telefoonnummer.
Alle leden blijven uitsluitend via hun praktijk bereikbaar.

De bezetting is gestart met:
Maandagochtend:
Monique Lampe, GZ-psycholoog/orthopedagoog;
Astrid van der Stappen, ouderbegeleider/video - interactiebegeleider; Ria van den Enden, orthopedagoog/psychosociaal therapeut, remedial teacher.
Zij zijn afwisselend aanwezig..
Dinsdagochtend: Janneke Grouls, GZpsycholoog/orthopedagoog.
Dinsdagmiddag: Lily Mrofcynski, speltherapeut.
Woensdagochtend: Wilma Verschuren, logopediste
Vrijdagochtend :
Monique Lampe, Astrid van der Stappen en Ria van den Enden (afwisselend aanwezig).
Vrijdagmiddag: Lily Mrofcynski.

Carine Stoffel, kinderfysiotherapeut/pedagoog; Angela de Werdt, psycholoog en PRI-therapeut en Esther Nent, sociaal pedagogisch werker) kunnen op afspraak aanwezig zijn.

Nu KOM een eigen ruimte heeft, kan het maandelijks kosteloos inloopspreekuur van start gaan en wel op elke eerste vrijdag van de maand van 8.45 u. tot 10.00 u. Iedereen die vragen heeft over kinderen, jongeren, gezin, onderwijs en opvoeding, kan zonder afspraak binnenlopen. Er is op dat tijdstip een KOM - lid aanwezig, dat de vraag kan bekijken en mee kan denken over oplossingen. Er kan ook informatie over KOM worden gegeven.

Natuurlijk is een inloopspreekuur iets anders dan een gesprek op afspraak en moet er op de tijd worden gelet.
Maar iedereen is welKOM om een eerste stap te zetten naar een antwoord of naar hulp!
Het eerste inloopspreekuur is op vrijdag 2 juni van 8.45 uur tot 10.00 uur en het volgende spreekuur is op vrijdag 7 juli a.s. op dezelfde tijd. Meer informatie staat ook op de site van KOM: www.KOM-ouderkindhulp.nl

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug