Luister
Live
30 mei 2018 - 12:50
Deel dit artikel:

Innovatief meetingconcept ‘Skogsfloating’ bij Kapellerput

HEEZE - Het Zweedse Skogsfloating betekent vrij vertaald zweven in het bos. Torbjörn Wrange is de uitvinder van deze bijzondere wijze van werken in de natuur die tot nu toe alleen in Zweden gebruikt wordt. Mirjam Willaert haalde Skogsfloating naar Nederland. Zij is gefascineerd door de natuur en door alles wat met creativiteit te maken heeft. Vanaf juni biedt zij deze outdoor meeting place ook in Nederland aan. Midden in het bos bij Kapellerput in Heeze.

heeze-leende24

Skogsfloating is gebaseerd op de krachtige werking van de natuur. Speciale zwevende stoelen hangen in een cirkelvorm en zorgen voor een gevoel van veiligheid, gelijkwaardigheid en saamhorigheid.  De deelnemers bereiken in een paar minuten een diepe ontspanning. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën. Skogsfloating is onder alle weersomstandigheden bruikbaar. Bij slecht weer komt er een daktent op en in de winter zijn er thermoslaapzakken. Skogsfloating is alleen inzetbaar met een gecertifieerde Skogsfloating-trainer.

Skogsfloating wordt dinsdag 5 juni a.s. officieel in gebruik genomen. Skogsfloating sluit naadloos aan bij Kapellerput waar inspiratie putten uit de natuur centraal staat. Daarbij is het een passende aanvulling op de bestaande innovatieve meeting concepten zoals boomhut KABAN, #DeVernieuwing, HET HUIS VAN, Pop-up vergaderen en het buitentheater.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug