Luister
muziek
29 juni 2018 - 19:03
Deel dit artikel:

Buitengewoon Lind Summer edition

LEENDE - Net als de eerste editie van Bourgondisch Lind start het weekend van Buitengewoon Lind dit jaar wederom op de vrijdag met bourgondisch genieten voor de bezoekers. De nieuwe opzet viel vorig jaar letterlijk in de smaak bij de bezoekers waardoor deze tweede dag ook dit jaar aan het event is toegevoegd.

heeze-leende24
Advertentie

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli zal evenemententerrein De Breedvennen alleen nog summervibes uitstralen. Met het thema 'Summer Edition' krijgt de bezoeker het echte vakantiegevoel. De vrijdag staat in het teken van lekkere bieren, wijnen en overheerlijke hapjes. Hiervoor zijn in de voorverkoop tot en met zondag 1 juli nog bierkaarten te bestellen voor zeventien euro. Je krijgt dan vijf heerlijke bieren en daarbij nog een hapje. De keuze is een broodje buikspek of een tortilla wrap. De kaarten zijn te koop bij café Roothans, Brasserie Gezellig en PLUS Smetsers. Aan de dag kassa kosten de kaarten negentien euro. Deze avond treden de mannen van Suitz op die een heerlijke sound laten horen als achtergrondmuziek zodat je nog gezellig kunt kletsen met de anderen aanwezigen.

Zaterdagavond barst het Summer Event uit de voegen en is het Summer Time op Buitengewoon Lind. Arjon Oostrom, Partyband De Bijtels en DJ Maus treden deze avond op. ''De omgeving ziet er dan uit alsof je in de Carriben op een strand staat'', zegt de organisatie. Het decor en de ambiance zal heel anders zijn dan de vrijdag maar gezellig gaat het zeker worden. 

Voor de voetballiefhebbers zal er een apart scherm zijn waar de halve finales van het WK voetbal gekeken kunnen worden en last but not least zal op de vrijdag het eerste biertje van het 'Premium Bier Leende' gepresenteerd worden. ''Een man uit Leende is enkele maanden bezig geweest met het brouwen van het biertje en de smaak is helemaal goed nu. Vrijdag 7 juli de primeur op Buitengewoon Lind en tevens alleen die dag te verkrijgen tijdens Buitengewoon Lind.

Genoeg ingrediënten om je in gezellige vakantiesferen te begeven tijdens Buitengewoon Lind op 6 en 7 juli. De entree is gratis. Op vrijdag starten ze om 19.00 uur en op de zaterdag om 20.00 uur. Tot dan!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug