Luister
muziek
7 juli 2020 - 15:15
Deel dit artikel:

Laat uw videobanden nu overzetten

HEEZE - Heeft u achterin de kast ook nog oude videobanden liggen met dierbare en waardevolle momenten die u graag nog eens op de computerof tv wilt kunnen bekijken? Banden met beelden van de kinderen toen ze nog klein waren, beelden van uw 12,5-jarig bruiloftsfeest, van dat speciale familie- of vriendenweekend, van opa en oma op hun 60-jarig huwelijk…. Het zijn allemaal bijzondere herinneringen die u graag eens terug wilt zien, herbeleven en door wilt kunnen sturen naar familie en vrienden. Juist nu u uw familie en vrienden niet of minder kunt bezoekeen, is het het geschikte moment om dierbare beelden digitaal te delen. 

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Cameraman Dennis Faro uit Heeze zet die waardevolle banden voor u graag en veilig over op een usb-stik en/of dvd-rom. Het gaat dan om VHS-banden, om super-VHS, compact VHS, mini-dv, dv, dv-cam, Video 8, Hi-8 en Digital 8.

Faro heeft nu een zeer aantrekkelijke aanbieding: voor banden tot twee uur lengte betaalt u 10 euro per band voor het overzetten. Voor banden langer dan 2 uur, 15 euro per band. U neemt zelf een lege harde schijf mee, of een usb-stick. Heeft u die niet, dan betaalt u de kostprijs.

Wacht niet langer! Laat uw banden overzetten en kruip op de bank om te genieten van herinneringen van vroeger!
Neem contact op met Dennis Faro: dennis@dencam.nl, of bel: 06-22167404. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug