Luister
muziek
29 april 2020 - 17:13
Deel dit artikel:

HeezeLeende24 geeft 2400 digitale tijdcapsules cadeau

HEEZE-LEENDE – De hele wereld is gevangen door het coronavirus. Geen uitjes, geen feestjes en heel weinig sociale contacten. Iedereen voelt dat corona zijn of haar leven op dit moment heeft veranderd, voor zowel jong als oud. Kinderen moeten aan thuisonderwijs doen, miljoenen mensen moesten ineens gaan thuiswerken en er staan al een maand geen files in Nederland. Een onwerkelijke tijd waarin we leven.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

We proberen op velerlei manieren ons toch te vermaken. Zo is de ‘berenjacht’ voor kinderen mateloos populair en helpen we elkaar meer dan ooit met de kleinste zaken en zijn de korte lontjes veranderd in rust, kalmte en begrip. Mindlockers lanceert daarom iets om naar uit te kijken terwijl je niet weet of en wanneer je iets krijgt, laat staan wat je krijgt. Mindlockers zijn digitale kluisjes waarin je informatie kan versturen naar iemand anders, waar ook ter wereld, op een tijdstip dat jij bepaalt. Je kunt het dus laten bezorgen over een dag, een week, een maand of zelfs over een jaar! Juist in deze tijd zijn verrassingen meer dan welkom voor iedereen want wie wil er nu niet een verrassing ontvangen? Ook voor personen die een onzekere tijd ingaan om wat voor reden dan ook kan een verrassing helpen maar ook juist om iets te delen met een ander.

Kinderen kunnen een liedje opnemen en dat digitaal laten bezorgen bij hun opa en oma maar ook een felicitatie, een foto of een gedicht verstuur je in de toekomst. HeezeLeende24 mag exclusief 2400 kluisjes gratis weggeven zodat jij iemand kan verrassen met een Mindlocker! Wat moet je doen? Ga naar Mindlockers.nl claim twee gratis kluisjes en verras iemand met een leuke boodschap of filmpje! Deze actie is een samenwerking van Mindlockers en HeezeLeende24!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug