Luister
muziek
13 juli 2020 - 07:05
Deel dit artikel:

Drie nieuwe vacatures bij Table du Sud!

HEEZE - Bij Table du Sud zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team in de volgende 3 functies:

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Werkvoorbereider (voltijd)

Als werkvoorbereider bij Table du Sud ben jij degene die zorgt voor een soepele overgang tussen verkoop en productie. In de dagelijkse hectiek bewaar jij de rust en zorg jij er uiteindelijk voor dat onze klanten precies krijgen wat ze besteld hebben en dat dit op tijd gebeurt.

De orders vanuit de showrooms en vanaf de website controleer je en verwerk je in de productieplanning. Wanneer er klanten maatwerk wensen zorg jij dat de werkorders en tekeningen hiervoor op de juiste manier worden doorgegeven aan de productie.

Op sommige momenten, wanneer de capaciteit in onze eigen fabriek niet toereikend is, is het nodig om werk uit te besteden aan derde partijen. Jij zorgt dat deze partijen alle informatie krijgen die ze nodig hebben. Je spreekt levertijden af en monitort de geleverde kwaliteit. Waar nodig stuur je bij.

Naast de tafels die we zelf produceren verkopen we ook andere meubelen, zoals stoelen, krukken en banken. Deze worden vaak samen met de tafel besteld en het is zaak om de hele bestelling in één keer uit te kunnen leveren. Jij bestelt de meubelen bij onze leveranciers en houdt in de productieplanning ook rekening met de levertijden van deze producten.

Wat wij vragen:
· Je bent leergierig en ambitieus. Je hoeft nog niet alles te weten, maar je moet wel gedrevenheid zijn om te leren en zo snel mogelijk in je rol te groeien.

· Je hebt enige ervaring met tekenprogramma’s
· Je hebt affiniteit met interieur en meubelen en technisch inzicht.
· Vanzelfsprekend ben je klantgericht, enthousiast, nauwkeurig, initiatiefrijk en gemotiveerd.
· Je voelt je thuis in een productie omgeving.
· Je woont binnen een straal van 30 minuten reizen rondom Heeze.

Aanbod :
Vijf jaar geleden opgericht uit het niets en inmiddels een bedrijf waar we enorm trots op zijn. Maar we gaan verder en jij kan hier deel van uit maken.

Wij groeien hard en dat biedt kansen en uitdagingen! Binnen ons prachtige bedrijf ligt voor jou een mooie mogelijkheid om hieraan bij te dragen. Ons team is jong en gedreven en werkt iedere dag keihard om onze prachtige meubelen bij onze klant in de woonkamer te krijgen.

Natuurlijk bieden we een goed salaris en mooie secundaire voorwaarden. En natuurlijk organiseren we regelmatig leuke uitjes en activiteiten met het hele team.

Logistiek medewerker /kwaliteitscontroleur (voltijd)

Iedere dag produceren wij heel veel tafels en deze vinden met onze eigen vrachtwagens iedere dag de weg naar onze klanten.

Als Logistiek Medewerker zorg jij dat dit proces soepel verloopt. Jij begeleidt onze chauffeurs iedere morgen bij het laden van de vrachtwagens. Vervolgens ga je aan de slag met het klaarzetten van de bestellingen voor de volgende dag. Hierbij voer jij ook een laatste kwaliteitscontrole uit.

Naast de tafels die we produceren verkopen we ook andere meubelen. Deze worden dagelijks geleverd. Jij bent verantwoordelijk voor het in ontvangstnemen en controleren van deze meubelen en natuurlijk ook voor de binnenkomende grondstoffen voor onze productie.

De laatste stap in de productie van de tafelbladen is de spuiterij. Wanneer de bladen van de spuiterij naar de opslag gaan kijk jij met een kritisch oog of deze aan onze standaarden voldoen. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.

Wat wij vragen
- Aanpakkersmentaliteit
- Geen 9 tot 5 mentaliteit (het kan door drukte of deadlines uitlopen)

Aanbod:
- Een marktconform salaris
- Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
- Een uitdagende baan in sterk groeiend bedrijf, met een informele werksfeer en leuke enthousiaste jonge collega’s.

Solliciteren kan via de portal op onze website: https://tabledusud.recruitee.com

Chauffeur / bezorger
Als logistiek medewerker/chauffeur bezorg je samen met je collega onze producten bij klanten door heel Nederland en België met soms zelfs een ritje naar Parijs. Je begint de dag met het laden van de bussen. Daarna bezoek je 5 à 8 klanten door het hele land.

Jouw taken
- Inladen van onze producten.
- Met veel zorg plaats je de producten bij de klant.
- Klanten op de hoogte houden van eventuele vertragingen.

Wat wij vragen
- In het bezit van een rijbewijs
- Je bent in staat prettig en professioneel te communiceren met de klanten
- Geen 9 tot 5 mentaliteit (het kan soms door files iets later worden

Aanbod
- Een goed salaris
- Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
- Een uitdagende baan in sterk groeiend bedrijf, met een informele werksfeer en leuke enthousiaste jonge collega’s.

Solliciteren kan via de portal op onze website: https://tabledusud.recruitee.com

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug