Luister
muziek
14 juli 2020 - 07:15
Deel dit artikel:

Bent u de enthousiaste vrijwilliger voor een uurtje per week?

HEEZE - Eenzaamheid is een veel besproken begrip en komt bij veel mensen voor. Deze Corona tijd doet daar geen goed aan en maakt eenzaamheid nog veel groter. Er worden veel meldingen gedaan bij de Sociaal Makelaar en gelukkig heeft zij in de maand juni alweer 13 vrijwilligers kunnen koppelen aan iemand die behoefte heeft aan een praatje, een wandeling, een uitje, een kop koffie enz.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Er is grote behoefte aan vrijwilligers die zich 1 x per week in willen zetten voor iemand die daar behoefte aan heeft en dankbaar is voor gezelschap. Zowel mannen als vrouwen zijn zeer welkom omdat er regelmatig behoefte is aan een karweitje of een gesprek op niveau. Heb je nog een uurtje over en wil je daar iemand blij mee maken? Je kunt je melden bij Sociaal Makelaar Yvonne Cuijten, 06-29092376 of sociaalmakelaar@heeze-leende.nl. Wilt u geen wekelijkse verplichting maar wilt u wel af en toe iets betekenen voor iemand die eenzaam en/of alleen is? Dat kan ook, bijvoorbeeld een keer met iemand mee naar het theater, een museum, bijeenkomst, bibliotheek enz.

Kijk ook even op de Facebookpagina van Sociaal Makelaar Heeze voor alle leuke acties die worden gehouden. Vragen en/of ideeën kunnen gesteld worden via bovengenoemde contact gegevens.

Samen zijn we er voor elkaar!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug