Luister
muziek
14 juli 2020 - 11:45
Deel dit artikel:

Eerste Coronadag Scouting Heeze; Vossenjacht

HEEZE - Maandag 13 juli is de eerste Coronadag van Scouting St. Nicasius Heeze van start gegaan. De Corona-activiteitenweek wordt als alternatief voor het zomerkamp georganiseerd. Het zomerkamp kon helaas vanwege Corona niet doorgaan. Ruim 80 kinderen van Scouting Heeze, Korein en vriendjes en vriendinnetjes vertrokken vanaf het terrein van tableaux Mediamakers.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Vandaag stond een echte vossenjacht op het programma. Onderweg richting de lunchpost op de Plaetse liepen veel vreemde mensen rond; professoren, zwervers, dansmarietjes, prinsessen en nog veel meer. Alles stond in het teken van geld verdienen. Een persoon van de leiding was het geld voor de komende week verloren. Alle kinderen moesten onderweg nieuw geld verdienen of zoeken om te zorgen dat de rest van de week toch door kon gaan. Gelukkig was aan het einde van de dag er voldoende geld verdiend om morgen weer een dag te kunnen organiseren.

Het was een gezellige wandeltocht met heerlijk weer. De kinderen hebben onderweg genoten van een broodje knakworst en een zakje chips. Halverwege stond er nog een oude legertruck klaar om de kinderen een paar kilometer terug naar het dorp te brengen; dit was natuurlijk wel even lekker, leuk en spannend.

Scouting organiseert voor kinderen vanaf 5 jaar wekelijks leuke en afwisselende activiteiten. De activiteiten zijn vooral gericht op avontuur, samenwerking, sport & spel. Je kunt het zo gek niet bedenken of je speelt of leert het bij Scouting! Kijk voor meer informatie op www.nicasius.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug