Luister
muziek
10 augustus 2020 - 16:00
Deel dit artikel:

Vacature bij Swaans Beton

HEEZE - Bij Swaans Beton in Heeze ligt een prachtfunctie op jou te wachten. Tenminste, als je meer dan alleen de standaardwerkzaamheden zoekt in een baan als medewerker planning en logistiek.

Vacature medewerker planning en logistiek M/V

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Junior medewerker planning en logistiek (40 uur per week)

Als medewerker planning en logistiek zijn jouw werkzaamheden:

  • Intensief contact met transporteurs en klanten met betrekking tot leveringen
  • Fysiek controleren van vrachten en vrachtbonnen
  • Telefonische nazorg leveringen
  • Gasten ontvangen

Aan de slag bij Swaans Beton
Swaans Beton is een innovatief familiebedrijf gevestigd in Heeze en Weert. Wij produceren hoogwaardige en duurzame betonproducten voor verschillende markten en doen dat op een steeds innovatievere manier. Toen we begonnen deden we dat voor de agrarische sector waar we een leidende positie in de markt hebben verworven. Inmiddels zijn daar de grond-, weg- en waterbouw bijgekomen. Met ruim 50 medewerkers zetten we ons vakmanschap in voor kwalitatieve en functionele eindproducten. Samen denken en durven: dat is onze aanpak bij Swaans Beton.

Ben jij onze nieuwe medewerker planning en logistiek ?
Met je proactieve houding in het oppakken van werkzaamheden en je samenwerking met anderen toon je je betrokkenheid bij de organisatie. Door je talent voor organiseren en met je scherp oog voor orde en netheid ben je een belangrijke schakel bij Swaans Beton.
Jij brengt het volgende mee:
- minimaal MBO werk- en denkniveau. Als je schoolverlater bent, is dit zeker geen probleem.

Onze arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je als medewerker planning en logistiek een prettige en dynamische werkomgeving dankzij een open en informele bedrijfscultuur. Je krijgt een salaris dat past bij je kennis en ervaring en mag rekenen op een aantal uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer en versterk ons team
Laat zien dat jij de medewerker planning en logistiek bent die we nodig hebben door je cv en motivatie te sturen naar manager Planning & Logistiek Noud Breukers via noud@swaansbeton.nl.

Het team van Swaans Beton heet je welkom. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug