Luister
muziek
27 september 2020 - 12:45
Deel dit artikel:

Pedicure aan huis door ambulant pedicure Anne Jansen uit Leende

LEENDE - Goede voetzorg in erg belangrijk. Je gebruikt ze namelijk iedere dag vele uren. Voor vitale mensen is het vanzelfsprekend de voeten goed te onderhouden maar voor minder valide personen en ouderen is dat niet altijd zo. Zij krijgen dan hulp van een pedicure. Maar wat nu als je om wat voor reden dan ook niet makkelijk thuis weg kan voor deze voetverzorging?

heeze-leende24
  / advertorial
Advertentie

Ambulant pedicure Anne Jansen (23) uit Leende komt aan huis en doet de pedicurebehandeling op locatie. Het enige dat u nodig heeft is een stoel om in te zitten en die heeft iedereen. Anne neemt een voetsteun mee en alle benodigdheden om de pedicurebehandeling op locatie uit te voeren. Anne heeft inmiddels vijf jaar ervaring als pedicure en eind dit jaar rond zij haar opleiding tot medisch pedicure af. Dat houdt in dat de klanten de behandeling op medische gronden vergoed krijgen.

Anne komt graag bij de mensen thuis en in de verzorgingshuizen om mensen te helpen met de voeten. Denk bijvoorbeeld aan eelt, likdoorns, schimmelnagels en verwaarloosde voeten maar ook de gewone voetverzorging die erg belangrijk is. Anne heeft uitgebreide professionele apparatuur om de behandelingen op een vakkundige en hygiënische manier bij u thuis uit te kunnen voeren. 

Anne werkt in de hele regio en is aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. Wil je meer weten over ambulante pedicure Anne, neem dan een kijkje op de website van Ambulant Pedicure Anne en volg haar op Facebook. Een afspraak maken doe je eenvoudig via haar website of een mail te sturen naar info@anne-pedicureaanhuis.nl. Uiteraard is zij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-30894583.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug