Luister
muziek
04 Oktober 2020 14:00
Deel dit artikel:

Twee mooie vacatures bij Table Du Sud in Heeze

HEEZE - In verband met de verdere groei en professionalisering van ons bedrijf hebben we momenteel twee mooie vacatures. Wij zijn op zoek naar een Aftersales Medewerker en een Verkoopmedewerker showroom.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Aftersales Medewerker (24-32 uur)

Table du Sud is een jonge en snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in meubels op maat. Als Aftersales Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het in behandeling nemen en het afhandelen van services. Via de telefoon en mail heb jij contact met de klanten en beantwoord jij de vragen.

Binnen Table du Sud staat klantvriendelijkheid en service voorop. Daarom zoek jij samen met de klant naar de beste oplossing. Je werkt secuur en controleert alles extra goed. Want bij service draait het om het geven van de juiste informatie, die helder en duidelijk moet zijn voor de klant. Ook heb je nauw contact met je leidinggevende en je collega’s om de klachten zo snel mogelijk op te lossen.

Bij drukte in de showroom vind jij het niet erg om te ondersteunen in de verkoop. Al met al steek jij graag je handen uit de mouwen en weet jij met jouw enthousiasme een tevreden glimlach te creëren bij de klant.

Wij bieden:

  • Een zeer goed en marktconform salaris afhankelijk van ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een uitdagende baan in sterk groeiend bedrijf, met een informele werksfeer en leuke enthousiaste jonge collega’s.

Jouw profiel:

  • Ervaring op een serviceafdeling of aftersales afdeling is een pré;
  • Jouw karakter is er één van hard werken en aanpakken;
  • Je bent energieke, initiatiefrijke en gezellige collega;
  • Je bent beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag.

Verkoopmedewerker Showroom Heeze (18 uur per week)

Jij bent als Verkoopmedeweker ook de gastvrouw/gastheer voor onze klanten. Met je sprankelende persoonlijkheid geef je onze klanten een warm welkom in onze showroom. Omdat je weet dat iedere klant uniek is luister je goed naar waarom ze naar de showroom zijn gekomen en waar ze naar op zoek zijn. Zo kun je steeds weer een persoonlijk verkoopadvies geven dat de verwachtingen overtreft.

Om de klant zo goed mogelijk te helpen en om commercieel succesvol te zijn organiseren wij regelmatig trainingen. Ook werk je in een team en leer je van je collega’s en zij van jou. Je krijgt de juiste tools om een succesvolle verkoper te zijn.

We verwachten van je dat je op donderdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar bent. De openingstijden van de showroom zijn van 11:00 – 17:00 uur. Wanneer collega’s op vakantie zijn zal je soms invallen op de doordeweekse dagen.

Wij bieden:
· Werken in een geweldige, nieuwe showroom waar je met trots onze prachtige meubelen verkoopt;
· Wij groeien hard en dat biedt kansen en uitdagingen! Binnen ons prachtige bedrijf ligt voor jou een mooie mogelijkheid om hieraan bij te dragen. Ons team is jong en gedreven;
· Natuurlijk bieden we een goed salaris en mooie secundaire voorwaarden. En we organiseren regelmatig leuke uitjes en activiteiten met het hele team.

Jouw profiel:
· Je bent gastvrij, sociaal en een warm persoon en je bent oprecht geïnteresseerd in onze klanten en hun verhaal.
· Je hebt ervaring in verkoop vanuit een winkel of showroom.
· Je hebt veel affiniteit met interieur en meubelen.
· Vanzelfsprekend ben je commercieel, enthousiast, gedreven en gemotiveerd.
· Je bent bereid te werken op donderdag, vrijdag en zaterdagen (openingstijden 11:00 tot 17:00 uur).
· Je woont in de omgeving van Heeze.

Over Table du Sud:
Onze specialiteit is het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Je kan de maat zelf bepalen, maar ook de kleur, het materiaal en zelfs een compleet eigen design.

De kracht van Table du Sud is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van het hele team. (±70 collega's) Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. Table du Sud blijft zich voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor al jouw ideeën.

Interesse?
Kun jij je helemaal vinden in de hierboven omschreven rol binnen ons bedrijf? Dan nodigen we je graag uit om via deze link te solliciteren op onze website. Na je sollicitatie zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug