Luister
muziek
1 december 2020 - 22:00
Deel dit artikel:

Dhr. Van der Heijden, Lid in de Orde van Oranje Nassau

HEEZE - Als vrijwilliger van de brandweer Heeze-Leende wordt van betrokkene verwacht ieder uur van de dag en nacht stand-by te zijn. Het aantal uitrukken per maand schommelt, maar dat doet niets af aan het feit dat de leden van de vrijwillige brandweer adequaat moeten kunnen reageren. Om dit te bewerkstelligen zijn er wekelijks oefenavonden.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Omdat de gemeente Heeze-Leende is gelegen in de oksel van de A2 en A67 en doorsneden wordt door een spoorlijn, is de inzet van de vrijwilligers van de brandweer vaak nodig. De gebeurtenissen hebben natuurlijk een geweldige impact op de vrijwilligers, maar stimuleert hen tegelijkertijd ook om door te gaan met het werk wat ze doen.

Toegekende onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau

M. van der Heijden:
Lid van de Vrijwillige brandweer Heeze-Leende sinds 1997, post Heeze in de functie van manschap, brandweerchauffeur zwaar (tankautospuit en haakarmvoertuig) en bevelvoerder. Hij is zeer betrokken bij de vakbekwaamheid van de brandweer en heeft zich in relatie hiermee als brandweerinstructeur onderscheiden. Hij maakt tevens deel uit van het Bedrijfs Opvang Team (BOT-team), een team dat zich inzet voor collega’s die een traumatische ervaring meemaken tijdens incidenten.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug