Luister
muziek
24 november 2020 - 11:30
Deel dit artikel:

Je bent het meer dan waard tijd voor jezelf te nemen

HEEZE - De decembermaand komt er weer aan al zal deze er heel anders uit gaan zien dan vorig jaar door de strenge regels omtrent corona. Toch is deze maand bij uitstek dé maand om nog eens extra te kijken naar de mensen om je heen en de mensen die je lief hebt. Grote bijeenkomsten en families bij elkaar zal naar alle waarschijnlijkheid niet mogelijk zijn dit jaar.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

We houden er van om elkaar te verrassen en cadeautjes te geven in deze normaliter feestelijke maand. Schoonheidssalon Marinda in Heeze heeft daarom een cadeau voor hem en voor haar. Zij heeft cadeaubonnen voor hem en haar die een jaar geldig zijn en te besteden bij Schoonheidssalon Marinda in Heeze. ''Het bedrag mag je zelf bepalen, de ontvanger bepaald wanneer hij of zij een gezichtsbehandeling wil of een massage. De cadeaubon is ook geschikt voor heerlijke producten.''

''In mijn salon werk ik vanuit de basisprincipes van de Chinese geneeswijze met als uitgangspunt de vijf elementenleer. Doel van de behandelingen is dan ook om uw energie weer in evenwicht te brengen met als resultaat innerlijke balans en uiterlijke schoonheid. U zult niet alleen zien maar ook ervaren dat na deze bijzondere behandelingen de eerste aanzet naar innerlijk evenwicht gemaakt is, met als resultaat een stralend uiterlijk! Ik werk ook met het merk Pascaud en de komende maand kunnen ze een AHA peeling en BHA peeling zonder vervelling krijgen. Je kunt ook een kuur van vijf weken doen. Dit is een milde peelingkuur maar wel met intensieve werking op de dode huidcellen. Je krijgt er een mooiere jonge huid van. De peeling is vanaf veertig euro en je krijgt 10 procent korting op een behandeling naar keuze.''

Een afspraak maken kun je makkelijk doen via de website www.beauty-marinda.nl van maandag tot en met zaterdag, ook in de avonden. Een cadeaubon is leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

''Je bent het meer dan waard tijd voor jezelf te nemen.'' Kijk voor meer informatie op de website van Schoonheidssalon Marinda en volg haar op Facebook.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug