Luister
muziek
24 november 2020 - 07:00
Deel dit artikel:

17 miljoen Mensen maken Nederland? Opening Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet

HEEZE-LEENDE - In 2021 is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Op 2 december organiseren we online, in samenwerking met de gemeente Den Haag, de opening van dit bijzondere jaar. Heb je hart voor vrijwilligerswerk? Of ben je benieuwd welke rol vrijwilligerswerk speelt in onze (jouw) samenleving?

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Kijk dan mee op 2 december van 15.30 tot 16.30 uur! Via www.mensenmakennederland.tv.

Onderstaande sprekers zorgen onder leiding van Irene Moors voor een scherp gesprek over een essentieel onderwerp. Vrijwillige inzet is immers heel belangrijk voor onze samenleving en het doen van vrijwilligerswerk is niet altijd vanzelfsprekend. Van de 14,7 miljoen mensen ouder dan 15 jaar doen er bijna 7 miljoen vrijwilligerswerk. Waarom doen de andere 8 miljoen het niet? Wat missen zij eraan? Wat betekent vrijwillige inzet voor Nederland, juist nu, in deze tijd? Wat betekent het voor het elk mens afzonderlijk? Waarom zou je je ergens vrijwillig voor inzetten? Hoe staat het ervoor met vrijwillige inzet in Nederland? Welke rol speelt de overheid en wat kan er aan die rol verbeteren? Wat kunnen bedrijfsleven, fondsen en onderwijs betekenen in wat we voor elkaar over hebben? Moeten zij meer op vrijwillige inzet inzetten?

Het is duidelijk, er zijn genoeg vragen. Laten we eens op zoek gaan naar de antwoorden!

Aanmelden
Aanmelden hoeft niet, iedereen kan op 2 december het programma zien via www.mensenmakennederland.tv. We starten om 15.30 uur, zorg dat je er op tijd bij bent! Kijk voor meer informatie op de website van het online platform.

De "Ik ben erbij-knop" is alleen zichtbaar als je ingelogd bent op het platform. Nog geen inlog voor het platform? Klik dan hier!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug